Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

thessalonikis-triandria-45

Τριανδρία | Τηλέμαχος Παππάς


Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό ο λαός της Τριανδρίας υποδέχθηκε τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο ο οποίος ιερούργησε στο Ναό και κήρυξε τον Θείο Λόγο.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ξεναγήθηκε και επιτήρησε τις εργασίες της λίθινης εξωτερικής επένδυσης του Ναού εκφράζοντας την χαρά του για την άριστη πορεία του όλου έργου.

Στη συνέχεια είχε σύσκεψη με τον προϊστάμενο του Ναού Αρχιμανδρίτη π. Αντώνιο Πακαλίδη, τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου, της φιλοπτώχου αδελφότητος, την επιτροπή αποπερατώσεως του Ναού και τους κατηχητές, στους οποίους έδωσε συγχαρητήρια για την αρμονική συνεργασία του θεοφιλέστατου διοικητικού και πνευματικού έργου της ενορίας.

Τέλος έδωσε τις Αρχιερατικές του ευχές για το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και του Πάσχα, να το διέλθουμε με υγεία κατά άμφω και κάθε ευλογία από θεού στον καθένα ξεχωριστά και τις οικογένειές του.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Εμφανίσεις: 301658
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: