Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

axarnon-3

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Ιερέα του Ιερού Ναού Παναγίας Σουμελά στο Μενίδι, όταν ένας ιερόσυλος άνδρας παραβιάζοντας το παράθυρο της βόρειας πλευράς του Ιερού Ναού εισήλθε με σκοπό την κλοπή.

Ο ιερόσυλος προχώρησε εντός του Ναού και σπάζοντας το προστατευτικό τζάμι του Ιερού Εικονίσματος της Παναγίας Σουμελά, αφαίρεσε τα υπάρχοντα εκεί αφιερώματα των πιστών.

Χάρη όμως στον συναγερμό και την άμεση παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας ο ιερόσυλος συνελήφθη επ' αυτοφώρω, και τα κλοπιμαία επεστράφησαν και ανατοποθετήθηκαν στην Ιερά Εικόνα της Παναγίας μας.

Ο π. Γρηγόριος Πιγκάλοφ σχολιάζοντας το γεγονός τόνισε ότι "δοξάζουμε τον Πανάγαθο Θεό και την Υπεραγία Θεοτόκο διότι αποφύγαμε τα χειρότερα και ελπίζουμε καλή μετάνοια στον ιερόσυλο."

"Ιδιαίτερη και θερμή ευχαριστία θα θέλαμε να απευθύνουμε στην Ελληνική Αστυνομία και ιδιαίτερα στους άνδρες ΟΠΚΕ και του Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνών για την άμεση παρέμβαση, υψηλό επαγγελματισμό, ακέραιο ύφος, αμεσότητα καθώς και άψογη συνεργασία στην αντιμετώπιση του συμβάντος" πρόσθεσε ο π. Γρηγόριος.

Εμφανίσεις: 301746
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: