Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017

kinigou-20

Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Καρπαθάκης


Παρουσία δεκάδων πιστών πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και της Τιμίας Κάρας του Αγίου Νικολάου του Πλανά πέριξ του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Κυνηγού.

Της λιτάνευσης προεξήρχε ο Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Ορφανουδάκης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Παύλου οδού Ψαρών, με την συμμετοχή πλειάδα Ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Μετά το πέρας της λιτανείας στα πρόθυρα του Ιερού Ναού ο Προϊστάμενος Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος Νικολόπουλος, στον σύντομο λόγο του ευχαρίστησε τους διακόνους, τις εθελόντριες του Ναού όπου καθημερινά και κάθε χρόνο βοηθούν στο να πραγματοποιηθεί η πανήγυρη με τον δικό του προσωπικό τρόπο ο καθένας διαφορετικά.

Επίσης, ευχαρίστησε την Μπάντα του Δήμου Αθηναίων, τους εκπροσώπους του Δήμου Δάφνης που παρέστησαν, καθώς και όλους όσους ενεργά στηρίζουν το έργο του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννου Κυνηγού.

Τέλος, στον Ιερό Ναό τελέστηκε ο Β΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Μεγάλης Σαρακοστής μετά Θείου Κηρύγματος.

kinigou-1

kinigou-2

kinigou-3

kinigou-4

kinigou-5

kinigou-6

kinigou-7

kinigou-8

kinigou-9

kinigou-10

kinigou-11

kinigou-12

kinigou-13

kinigou-14

kinigou-15

kinigou-16

kinigou-17

kinigou-18

kinigou-19

kinigou-21

kinigou-22

kinigou-23

kinigou-24

kinigou-25

Εμφανίσεις: 301393
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: