Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 07 Αυγούστου 2018

Invitation greek KPC

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Εκκλησία της Κύπρου, την OrthPhoto.net, την Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου και το Τμήμα Εκδόσεων της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Πολωνίας με στόχο να παρουσιάσει την ποικιλομορφία και την ομορφιά της Ορθοδοξίας στην Κύπρο.

Μέσω αυτού του διαγωνισμού, που θα κορυφωθεί με την έκδοση ενός λευκώματος και μια έκθεση, θα θέλαμε να παρουσιάσουμε στο ευρύτερο κοινό τη χριστιανική ζωή στην Κύπρο.

Ψάχνουμε για εικόνες σε αυτές τις κατηγορίες:
Εκκλησίες (αρχιτεκτονική, τοιχογραφίες, σταυροί, ξωκλήσια, τοπίο)
Άνθρωποι (κληρικοί και λαϊκοί, πορτραίτα κλπ.)
Ρεπορτάζ (Εκκλησιαστικά γεγονότα, Προσκυνηματικά)
Κατεχόμενη περιοχή (Ορθόδοξη κληρονομιά υπό τουρκική κατοχή)

Οι συμμετοχές πρέπει να παραληφθούν πριν από τις 27 Αυγούστου 2018.

Τα παρακάτω βραβεία είναι διαθέσιμα σε αυτό το Διαγωνισμό: Grand Prix: 600 ΕΥΡΩ, 1ο βραβείο σε κάθε κατηγορία: : 300 ΕΥΡΩ, 2ο βραβείο σε κάθε κατηγορία: : 200 ΕΥΡΩ, 3ο βραβείο σε κάθε κατηγορία: : 100 ΕΥΡΩ, Τιμητική Διάκριση: Φωτογραφικό Λεύκωμα από μία από τις εκδόσεις των συνεργατών μας. (Ο αριθμός των τιμητικών διακρίσεων θα αποφασιστεί από την κριτική επιτροπή).

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό και τη διαδικασία συμμετοχής είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.cyprus.orthphoto.net/index-gr.html

Εμφανίσεις: 300782
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: