Γράφτηκε από τον/την Ιεροδ. Τριφυλλίου Ονησιφόρου. Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

kiproy amunas 1

Συνάντηση με τον Προκαθήμενο της κατά Κύπρον Εκκλησίας πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου 2018 ο νέος Υπουργός Άμυνας κ. Σάββας Αγγελίδης.

Ο νέος Υπουργός έφθασε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου λίγο πριν το μεσημέρι και είναι η πρώτη φορά που συναντάται κατ’ ιδίαν με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο. 

Καλωσορίζοντας τον κ. Αγγελίδη, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος συνεχάρη τον νέο Υπουργό για την εκλογή του και τον διορισμό του στη νευαραλγική θέση του Υπουργού Άμυνας της ημικατεχόμενης Κύπρου.

«Θα είμαστε πάντοτε σε επαφή γιατί μας ενδιαφέρει η πατρίδα μας και ευελπιστούμε ότι θα ανατείλουν καλύτερες μέρες και για τα εθνικά μας προβλήματα και για τις οικονομικές καταστάσεις της Κύπρου» είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

«Είμαι σίγουρος ότι ο Θεός μας αγαπά πέραν του κανονικού και θα πάμε καλά» πρόσθεσε.

Ευχαριστώντας τον Αρχιεπίσκοπο, ο Υπουργός Άμυνας κ. Σάββας Αγγελίδης είπε πως ο Ελληνισμός της Κύπρου πέρασε δύσκολες μέρες, αντιμετώπισε προσβολές και επιθέσεις και όμως στέκεται πάντοτε αγέρωχος και ανόθευτος.

«Θα προχωρήσουμε στο αύριο με ένα καλύτερο μέλλον για τον Ελληνισμό της Κύπρου».

Τον νέο Υπουργό συνόδευε ο Ταγματάρχης (ΠΖ) Λούης Πατσαλίδης.

Εμφανίσεις: 300455
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: