Γράφτηκε από τον/την offsite.com.cy. Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

kyproy xrysostomos

Για όλους και για όλα μίλησε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο και παρουσιαστή Αντρέα Κημήτρη, που μεταδόθηκε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση.

Μεταξύ άλλων θεμάτων ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ερωτήθηκε για τις αναφορές του σχετικα με την ομοφυλοφιλία ''περί ξετσίπωτων'' και επέμεινε στη θέση του ότι πρόκειται για ''ανωμαλία''.

"Δεν θέλω να ωραιοποιήσω την κατάσταση, είναι μία ανωμαλία. Αν δεν την πω ανωμαλία και την πω μια ωραία λέξη, η σημασία είναι η ίδια, δεν αλλάζει κάτι. Θα μου πεις, θέλεις να υπάρχουν ταμπού, όχι δεν θέλω. Αλλά ο λαός μας δεν θέλει κάτι τέτοιο. Το Ευαγγέλιο μου λέει Α, να το λέω Β, μπορεί να μην γίνομαι αρεστός. Μπορεί χρησιμοποίησα κάπως βαριές λέξεις, όμως επαναλαμβάνω όσα καλά στοιχεία να μαζέψω και να αραδιάσω στην κουβέντα, η ουσία δεν αλλάζει. Όταν ο ίδιος ο Χριστος λέει οτι αυτοί που κάνουν αυτές τις δουλειές "βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσιν", εγώ τι θα πω; οτι θα τους βάλει στο κέντρο του Παραδείσου ο Θεός αυτούς; Ο Θεός δεν σώζει κανέναν δωρεάν, πρέπει να αγωνιστούν όλοι", ανέφερε χαρακτηριστικά Αρχιεπίσκοπος Κύπρου.

Επιπλέον μίλησε και για την επένδυση στο παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου και τις ενστάσεις του Υπουργείου Μεταφορών και του Τμήματος Αρχαιοτήτων δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Θα ανέβω στο τρακτέρ και θα τα ξηλώσω όλα..."

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

Εμφανίσεις: 302978
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: