Γράφτηκε από τον/την kavalapost.gr. Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018

ieronymos anastasiadis 02

Ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποίησε ιδιωτική επίσκεψη στον δήμο, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη


Ολιγόωρη ιδιωτική επίσκεψη στον δήμο Παγγαίου και συγκεκριμένα στη Νέα Ηρακλίτσα πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου 18 Αυγούστου 2018 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, με αφορμή την τέλεση γάμου τον οποίο θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της ίδιας μέρας στην Ξάνθη.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, μεταξύ άλλων και με τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη, με τον οποίο συζήτησε θέματα τα οποία αφορούν τον δήμο, αλλά και την επικαιρότητα.

«Με μεγάλη χαρά, συγκίνηση και ευλάβεια υποδέχτηκα σήμερα και παραβρέθηκα σε γεύμα προς τιμήν του Μακαριωτάτου Αρχιερπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμου σε ιδιωτική του Επίσκεψη στον Δήμο Παγγαίου. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του είχα την ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορα θέματα που αφορούν τον Δήμο Παγγαίου καθώς επίσης και ζητήματα της επικαιρότητας», ανέφερε ο δήμαρχος Παγγαίου.

Φωτογραφίες: Λάσκαρης Τσούτσας

ieronymos anastasiadis 01

Εμφανίσεις: 301787
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: