Γράφτηκε από τον/την Εκ του Συνοδικού Γραφείου. Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

intere 2

Κατόπιν Αποφάσεως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018, με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου, Προέδρου του Συνοδικού Γραφείου, ο οποίος απουσιάζει υπηρεσιακώς, η Ομάδα Εργασίας του Διακρατικού Προγράμματος Interreg V-A «Ελλάδα- Κύπρος 2020 – Έργο Re-CULT: Ανάδειξη και διάδοση της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς μέσα από την ανάπτυξη και θεσμική ενίσχυση του Θρησκευτικού Τουρισμού στην νησιωτική περιοχή της Ελλάδος και της Κύπρου».

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος του Γραφείου και Επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Γεώργιος Κούρτης, ως επικεφαλής, ο Γραμματέας του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Σπυρίδων Κατραμάδος,, οι κ.κ. Χρήστος Πετρέας, Αθανάσιος Ραφτόπουλος, Βασίλειος Τζέρπος, Αγγελική Βαρελά και Λίτσα Ι. Χατζηφώτη, Μέλη του Συνοδικού Γραφείου, οι κ.κ. Δημήτριος Τίκας, Ιωάννης Τσομπανάκης, Παναγιώτης Πόγκας και Ιωάννης Ζιάκας από την Οικονομική Υπηρεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος – Ε.Κ.Υ.Ο. οι οποίοι συζήτησαν επί της προόδου του έργου και τις επαφές με την Εκκλησία της Κύπρου και τους άλλους Εταίρους του Προγράμματος.

intere 1

Εμφανίσεις: 300557
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: