Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 20 Μαϊος 2018

arsakeio mak 3

Το Σάββατο 18 Μαΐου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Αρσκάκειο Ψυχικού η μεγάλη εορτή για τα παιδιά της Αρχιεπισκοπής από το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας παρόντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 70 παιδιά μαζί με τους γονείς τους από όλες τις ενορίες της Αττικής.

Το πλούσιο πρόγραμμα περιείχε παιχνίδια σταθμών, κατασκευές, ζωγραφική και ομαδοσυνεργατικά παιχνίδια όπου οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους έπαιξαν ασταμάτητα για 3 ώρες.

Οι διευθυντές του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας αρχιμ. Συμεών Βενετσιάνος και πρωτ. Αντώνιος Καλλιγέρης ξενάγησαν τον Αρχιεπίσκοπο στις εγκαταστάσεις και τον ενημέρωσαν για τις πλούσιες δράσεις που είχαν ετοιμάσει για τα παιδιά.

Ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη του Διευθυντές καθώς και τους συνεργάτες του Ιδρύματος Νεότητας: Μαρία Ξηρουχάκη, Μαρία Φούρλα, Τριανταφυλλιά Γαβριήλ, Σοφία Πατσατζή, Γαβριήλ Κακάρογλου και Σωτήριο Κόλλια καθώς και τους πολυπληθείς εθελοντές για την άψογη και ανωτάτων προδιαγραφών διοργάνωση και βράβευσε τον υπεύθυνο Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κο Νίκο Σωτηρόπουλο για τα πολύ πρωτότυπα παιχνίδια που είχε ετοιμάσει για τα παιδιά.

Ο Αρχιεπίσκοπος επίσης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην αξία της οικογένειας και στη σημασία της ευρύτερης οικογένειας δηλ. αυτή της Εκκλησίας η οποία αγκαλιάζει όλο τον κόσμο και στέκεται πάντα πλάι στον άνθρωπο ειδικά σε αυτόν που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη.

arsakeio mak 1

arsakeio mak 1

arsakeio mak 1

arsakeio mak 1

Εμφανίσεις: 301038
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: