Γράφτηκε από τον/την iaath.gr. Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

keso 1

Συνεχίζεται ικανοποιητικά για δεύτερη μέρα σήμερα η προσέλευση στο φιλανθρωπικό BAZAAR του ΚΕ.Σ.Ο., στο χώρο πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ, παρά το αγωνιστικό πνεύμα της ημέρας λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων από τις Συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας.

Από τις 09.00π.μ - 12.00μ. από τα περίπτερα του BAZAAR μας πέρασαν περισσότερα από 120 άτομα.

Μεταξύ αυτών ήταν ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Α.Α. π. Συμεών Βολιώτης, ο διευθυντής του Γ.Φ.Τ. της Ι.Α.Α. π. Βασίλειος Χαβάτζας και ο οικονομικός σύμβουλος της Ι.Α.Α. κ. Ηλίας Κουρεντής.

Μεταξύ των εκθεμάτων διατίθενται χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, πορσελάνες, επώνυμα ρούχα και παπούτσια που έχουν χορηγηθεί από μεγάλες εταιρίες όπως η Folli Follie Group, χειροτεχνίες από παιδιά με ειδικές δεξιότητες της Ι.Μ. Θηβών και Λεβαδείας, μοναστηριακά προϊόντα από την Ι.Μ. Οσίου Λουκά Βοιωτίας κ.λ.π.

Το BAZAAR του ΚΕ.Σ.Ο., επισκέφτηκαν ακροατές του Ρ/Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος 89,5, επιβάτες του μετρό που είδαν το ειδικό σποτ, ενορίτες των ιερών Ναών της περιφέρειας του κέντρου των Αθηνών, πρόσφυγες και άνεργοι στους οποίους έγιναν ειδικές τιμές.

Στο χώρο του BAZAAR υπάρχει κι ένας “Αη Βασίλης” τροβαδούρος ο οποίος δίνει τη δική του ηχητική νότα.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι το BAZAAR μας σήμερα θα κλείσει τις πόρτες του στις 16.00μ.μ. ενώ αύριο θα λειτουργήσει από τις 09.00π.μ. - 21.00μ.μ. Σας περιμένουμε όλους.

keso 2

keso 2

keso 2

keso 2

Εμφανίσεις: 301380
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: