Γράφτηκε από τον/την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

apostoli 1

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΖΟΛΩΤΑ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Καλαμωτουσάκη, Καθηγητή Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης, τ. Διευθύνων Σύμβουλος Τραπέζης AMERICAN EXPRESS, τον Αντιπρόεδρο π. Μάξιμο Παπασταύρου, Προϊστάμενο Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης Πλάκας και την Γενική Γραμματέα κ. Δήμητρα Κορίτσα επισκέφθηκε σήμερα στις 12:00 τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’.

Στα πλαίσια του φιλανθρωπικού σκοπού του Ιδρύματος και αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελεί η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» απεφάσισε τη διάθεση στον Οργανισμό ποσού 20.000 ΕΥΡΩ με σκοπό να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τα συσσίτια προς απόρους, αστέγους, άνεργους και λοιπούς αναξιοπαθούντες.

Η αντιπροσωπεία ανέφερε στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο τη διάθεση και την επιθυμία να στηρίξει το έργο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και συζήτησαν θέματα συνεργασίας με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Ιωάννη Πεταλά.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αρωγή και την εμπιστοσύνη τους και υποσχέθηκε να ξαναβρεθούν και να συζητήσουν θέματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης σύντομα.

Εμφανίσεις: 300478
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: