Γράφτηκε από τον/την ecclesia.gr. Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

epilakta 3

Ανώτατοι Έλληνες αξιωματικοί μετά των συζύγων τους επισκέφθηκαν την έδρα της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στις Βρυξέλλες, την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017.

Ως γνωστό την ημέρα της εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου Μαρίας η Εκκλησία μας δέεται ειδικά για της Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας.

Ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Αχαΐας κ. Αθανάσιος, Εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος στην ΕΕ, δέχτηκε και δεξιώθηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους του: τον Στρατηγό κ. Μιχαήλ Κωσταράκο, Πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ, τον Αντιναύαρχο κ. Κωνσταντίνο Καραγεώργη, στρατιωτικό Αντιπρόσωπο της Ελλάδος στην ΕΕ, τον Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Γκατζογιάννη, στρατιωτικό Αντιπρόσωπο της Ελλάδος στο SHAPE (Mons), τον Υποστράτηγο κ. Βασίλειο Γαρμπή, Διευθυντή κλάδου υποστήριξης του διεθνούς στρατιωτικού Επιτελείου του ΝΑΤΟ και τον Ταξίαρχο κ. Ευθύμιο Κορδορούμπα, Διευθυντή διεύθυνσης προσωπικού και οργάνωσης SHAPE.

Παρέστη ο Σύμβουλος της Αντιπροσωπείας Πρωτοπρεσβύτερος Δρ. Γεώργιος Λέκκας μετά της συζύγου του. 

Κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρατέθηκε αντηλλάγησαν απόψεις για την Ευρώπη, για τρέχοντα θέματα της διεθνούς κοινότητας και για τον ρόλο της Ελλάδος στα πλαίσια της ΕΕ και άλλων διεθνών Οργανισμών.

epilakta 1

epilakta 1

epilakta 1

Εμφανίσεις: 301244
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: