Γράφτηκε από τον/την Ecclesia.gr. Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

21112017 nosok 6

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου τελέσθηκαν τα εγκαίνια της λειτουργίας του Νέου Γραμμικού Επιταχυντή, στο Γενικό Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο "Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ".

Παρέστησαν, επίσης, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, εκπρόσωπος της Βουλής, γιατροί και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου, ενώ τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευε ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης.

Στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου πραγματοποιήθηκε μία μικρή εκδήλωση και αμέσως μετά ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε την ακολουθία του αγιασμού των εγκαινίων.

«Αυτές οι δωρεές είναι σωτήριες και ευχαριστούμε πολύ τους Δωρητές» τόνισε Αρχιεπίσκοπος και ευχήθηκε ο χειρισμός του μηχανήματος να γίνει σωτήριος για πολλούς ανθρώπους.

Ο Νέος Γραμμικός Επιταχυντής είναι δωρεά των κ.κ. Κωνσταντίνου, Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου, στη μνήμη Ιωάννας Αγγελοπούλου-Στάχτου.

21112017 nosok 1

21112017 nosok 1

Εμφανίσεις: 301149
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: