Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

paramythia korinthos 85

Κόρινθος | Αιμίλιος Πολυγένης


Με κάθε επισημότητα, πριν από λίγο, πραγματοποιήθηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, τον Κλήρο και τον Λαό της Ιεράς Μητροπόλεως στα προπύλαια του Καθεδρικού Ιερού Ναού του Απ. Παύλου στην Κόρινθο, η υποδοχή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου β΄ και των Σεβ. Συνοδικών Αρχιερέων ως και των λοιπών προσκεκλημένων Σεβ. Ιεραρχών.

Ο Αρχιεπίσκοπος και οι Αρχιερείς προσήλθαν για να λαμπρύνουν με την παρουσία τους τις Εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Απ. Παύλου με την επωνυμία «ΙΑ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2017».

Ευθύς μετά την έλευση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου και των Συνοδικών Ιεραρχών ακολούθησε η υποδοχή, του αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Παραμυθίας, εκ της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μεγίστης Μονής του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους.

Να αναφερθεί ότι την Ιερά Εικόνα προσεκόμισε ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ μετά της τιμίας συνοδείας του, προκειμένου να παραμείνει εσαεί προς αγιασμό του Χριστεπώνυμου πληρώματος της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 302416
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: