Γράφτηκε από τον/την . Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

plaka 4

Για την Romfea.gr | Βαγγέλης Καρπαθάκης


Παρουσία δεκάδων πιστών από όλη την Αθήνα πραγματοποιήθηκε σήμερα Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2017 και συγκεκριμένα πρίν από λίγη ώρα η υποδοχή του Αγίου Φωτός στο Μετόχι του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Πλάκα.

Το Άγιον Φώς μετέφερε στην Εξαρχία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στην Πλάκα, ο Έξαρχος Αρχιμανδρίτης π.Δαμιανός Πάνου με πομπή αστυνομικών αυτοκινήτων από το Διεθνές Αεροδρόμιο των Αθηνών "Ελ.Βενιζέλος" όπου πραγματοποιήθηκε επίσημη υποδοχή .

Να αναφερθεί ότι το Άγιον Φώς το υποδέχθηκαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.Νικόλαος και Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.Αθηναγόρα μαζί με πλήθος επισήμων της Ελληνικής Πολιτείας.

Τέλος να τονίσουμε ότι το Άγιον Φώς από το Μετόχι στην Πλάκα μέσα σε λίγες ώρες θα παραληφθεί από όλους τους Ιερούς Ναούς των Αθηνών και έτσι θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι πιστοί στις 12 βραδινή η ώρα να το λάβουν από την Ενορία τους για να το μεταφέρουν στο σπίτι τους προς Ευλογία και Αγιασμό.

plaka 1

plaka 1

plaka 1

plaka 1

plaka 1

plaka 1

plaka 1

plaka 1

plaka 1

plaka 1

plaka 1

plaka 1

plaka 1

plaka 1

plaka 1

plaka 1

plaka 1

plaka 1

plaka 1

plaka 1

Εμφανίσεις: 303456
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: