Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 09 Απριλίου 2017

mak kentro 2

Κυριακή των Βαΐων σήμερα και μετά τη Θεία Λειτουργία στη Μητρόπολη Αθηνών ο Αρχιεπισκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Β' επισκέφθηκε τα γραφεία του Φιλοπτώχου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελο Αρχιμ. Συμεών Βολιώτη, τον προϊστάμενο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου π. Θωμά Συνοδινό και τον διευθυντή του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος κ Αλέξανδρο Κατσιάρα.

Βγαίνοντας απο το κτίριο του Φιλοπτώχου είχε μια ευχάριστη τυχαία συνάντηση με μια ομάδα φίλων της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, οι οποίοι όδευαν προς το νεοπαγές μουσείο της οικίας της Αγίας Φιλοθέης.

Οι φίλοι της Βιβλιοθήκης πήραν την ευχή του Αρχιεπισκόπου για Καλή Ανάσταση, ενώ η χαρά τους ήταν έκδηλη από αυτή τη συνάντηση.

Το κέφι της παρέας είχε και μια απρόσμενη συνέπεια!

Ο Μακαριώτατος εξέκλινε του προγράμματός του και αποφάσισε να περιηγηθεί για λίγο στα γραφικά σοκάκια του ιστορικού κέντρου εισπράττοντας πολλά χαμόγελα από τους έκπληκτους Αθηναίους!

mak kentro 1

mak kentro 1

mak kentro 1

Εμφανίσεις: 300986
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: