Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

dsomosk-1

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Παννελήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, με τον Μακαριωτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, τον οποίο ενημέρωσε για τους σκοπούς και τους στόχους της Ομοσπονδίας μας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα, τονίστηκε από πλευράς μας η αναγκαιότητα ύπαρξης της Ομοσπονδίας μας και εκφράστηκε και από τις 2 πλευρές η ανάγκη συνέχισης των επαφών, ενώ ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος δήλωσε αρωγός και βοηθός στο έργο που καλείται να επιτελέσει ο φορέας μας προς όφελος όλων των στρατιωτικών και ιδίως των οικογενειών αυτών που χρήζουν μεγαλύτερης βοήθειας.

Για τη συνάντηση αυτή επιδόθηκε στον Μακαριότατο αναμνηστική πλακέτα, ενώ, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε δια της Ομοσπονδίας υγεία, αγάπη, ταπεινοφροσύνη και υπομονή σε όλους τους στρατιωτικούς.

dsomosk-2

Εμφανίσεις: 300903
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: