Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

ekdilosi boliotis-7

Πηγή: Romfea.gr


«Η Εκκλησία συνεργάζεται με όποιον θέλει να βοηθήσει τον συνάνθρωπο. Είναι ανοικτή, δεν στέκεται στα χρώματα, ούτε στις πολιτικές πεποιθήσεις” ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμ. Συμεών Βολιώτης, εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την ειδική γραμματεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

"Κάνουμε καθημερινά πράξη την εντολή του Αρχιεπισκόπου μας, να συνεργαστούμε με όλους όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο" τόνισε ο π. Συμεών.

Στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Γραμματεία Σχέσεων Κόμματος - Κοινωνία της Νέας Δημοκρατίας το εισιτήριο ήταν για καλό σκοπό.

Είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και διάφορα άλλα υλικά αγαθά τα οποία προσφέρθηκαν για την ενίσχυση των δομών φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της τοπικής οργάνωσης και η βοήθεια που συγκεντρώθηκε κάθε άλλο παρά αμελητέα ήταν.

Στην εκδήλωση ακούστηκαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την μικτή χορωδία Ψυχικού και την ορχήστρα νέων Ψυχικού με μαέστρο τον κ. Τάσο Ξηράκη.

Τέλος να αναφερθεί ότι στην εκδήλωση παρέστη ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Αυγενάκης, ο Αντιπρόεδρος κ. Χατζιδάκης, πολλοί βουλευτές της ΝΔ και η υπεύθυνη της Γραμματείας Σχέσεων Κόμματος Κοινωνίας κυρία Ζωή Ράπτη.

ekdilosi boliotis-1

ekdilosi boliotis-2

ekdilosi boliotis-3

ekdilosi boliotis-4

ekdilosi boliotis-5

ekdilosi boliotis-6

ekdilosi boliotis-8

ekdilosi boliotis-9

Εμφανίσεις: 301490
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: