Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

kammenos anthimos

Για την Romfea.gr | Αθανάσιος Θανόπουλος


Στην εκπομπή ''Σήμερα'' του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ μίλησε σήμερα, Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος για το Μακεδονικό ζήτημα.

Ο Παναγιώτατος μεταξύ άλλων τόνισε ότι: ''δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανε μέρα που εμείς θα πρεπε να ανακατευτούμε σαν λαός με τους γείτονές μας, με τους οποίους τα προηγούμενα χρόνια ήταν όλα άνω κάτω, καταστροφή και θάνατος''.

''Ποιος εγγυάται ότι θα ζήσουμε καλύτερα;'', απάντησε ο Παναγιώτατος για όσους λένε ότι η Συμφωνία θα φέρει σταθερότητα στα Βαλκάνια, ενώ σε ερώτηση αν πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει αποσταθεροποίηση τόνισε ότι: ''κανένας δεν μπορεί να το εγγυηθεί αυτό.''

Ερωτηθείς ο Μητροπολίτης Άνθιμος για την στάση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στην συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ άλλων τόνισε: ''Δεν το περίμενα και ειλικρινώς λυπούμαι. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ αλλά θα υποστεί μεγάλη ήττα.

Εμφανίσεις: 253634
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: