Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

dianomi giannena

Ιωάννινα | Τηλέμαχος Παππάς


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η «ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, διένειμε σήμερα, Παρασκευή 19 Οκτωβρίου τρόφιμα σε 150 οικογένειες οι οποίες βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.

Η διανομή των τροφίμων γίνεται σύμφωνα με το πρόγραμμα ''ΜΑΖΙ όπου υπάρχει ανάγκη'' με χορηγό τα Σούπερ Μάρκετ ''Μασούτης''.

Τα τρόφιμα διένειμε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, μαζί με τον Διευθυντή της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη δράση, τονίζοντας ότι πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην «ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ», στον ''Μασούτη'', αλλά πρωτίστως στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

''Να ευχηθούμε και να προσευχηθούμε ώστε να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα ώστε οι συνάνθρωποί μας να μην έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη, και να ορθοποδήσουν ξανά μέσα στην κοινωνία'' ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

 

Εμφανίσεις: 219484
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: