Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018

flyer 545

Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο και οικονομικότερο να αποκτήσετε μία σύγχρονη και καλαίσθητη ιστοσελίδα για τον Ιερό Ναό ή την Ιερά Μονή σας.

Το κοινό μπορεί να μάθει για τις εκδηλώσεις, τις πρωτοβουλίες και την ιστορία του Ι. Ναού, τα πρόσωπα που τον στελεχώνουν και τις σημαντικές δράσεις που αναλαμβάνει.

Δεν χρειάζεται μεγάλο κόστος, ούτε να είστε ειδικοί στην τεχνολογία για να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο και καλαίσθητο site και να έχετε μία ενεργή παρουσία στα social media.

Η ομάδα της Αrteon, με μοναδική εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων ειδικά για Ι. Ναούς και Ι. Μητροπόλεις, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας, γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του χώρου και σας καθοδηγεί από την αρχή μέχρι το τέλος παρέχοντας:

Ολοκληρωμένο περιεχόμενο: Πλήρες υλικό (κείμενα, φωτογραφίες, video, social media, χάρτες) για να έχει το κοινό την απόλυτη πληροφορία στα χέρια του.

Σύγχρονο σχεδιασμό: Γραφικά υψηλής ευκρίνειας και σχεδιασμός που ανταποκρίνεται τέλεια σε desktops, tablets, κινητά τηλέφωνα.

Κορυφαία τεχνική υποστήριξη: Από ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών που σας υποστηρίζουν τηλεφωνικά ή ακόμη και στο χώρο σας.

Ολοκληρωμένη και πλήρη καθοδήγηση (7 ημέρες, 24 ώρες) από ειδικά καταρτισμένη ομάδα

Επικοινωνήστε με την Arteon και ζητήστε την προνομιακή τιμή για τους αναγνώστες της Romfea.gr.

Μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε το website του δικού σας Ι. Ναού ή της Ι. Μονής, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Mπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 210 300 8656 ή να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να επικοινωνήσει ειδικός μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε ένα παράδειγμα της μορφής που θα μπορούσε να έχει το website του Ι. Ναού σας:

http://arteon.tech/church/

Δείτε ένα παράδειγμα της μορφής που θα μπορούσε να έχει το website της Ι. Μονής σας:

http://arteon.tech/monastery/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε http://arteon.tech/

01 large

01 large

01 large

template Church

template Church

Εμφανίσεις: 301258
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: