Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με δύο βιβλία από τη χριστιανική βιβλιοθήκη για να επιλέξετε .

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει την αδιανόητη εισβολή του Ρουβίκωνα στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Πευκακίων στα Εξάρχεια την ώρα της θείας λειτουργίας!

Ο προϊστάμενος του ναού π. Βασίλειος Βολουδάκης, περιγράφει πώς οι αντιεξουσιαστές μπήκαν στον ιερό χώρο και καλεί και πάλι σε δημόσιο διάλογο τους αναρχικούς, όπως είχε κάνει και δύο χρόνια πριν μέσω της «Ο.Α.»

Η εφημερίδα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ενότητα των Ορθοδόξων Εκκλησιών που κλειδωνίζεται, καθώς σοβαρότατους τριγμούς προκαλεί η παραχώρηση της αυτοκεφαλίας στην Ουκρανία.

Ποιες είναι οι ευκαιριακές συμμαχίες που συνάπτονται,καθώς Φανάρι και Μόσχα επιχειρούν να επιβάλουν τη γραμμή τους.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρίζα Κωχ μιλά για την εξοικείωσή της από παιδί με τη γλώσσα του Ευαγγελίου, τα μικρασιάτικα τραγούδια αλλά και το σχέδιο δολοφονίας της από τους Τούρκους!

*Ολοκληρώνεται ο ναός των επαναπατρισθέντων Κυπρίων της Αφρικής!

*Στο έλεος ιερόσυλων οι χώροι λατρείας

*Δόκιμος μοναχός πήρε πτυχίο από τα ΤΕΙ με άριστα

*Ομαδική βάπτιση στην Κύπρο για 12 Φιλιππινέζες

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο γέροντας Πατάπιος ,ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα δύο βιβλία κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

apantisi roubikona

Εμφανίσεις: 301926
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: