Γράφτηκε από τον/την naftemporiki.gr. Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

paideias romfea

Συνέρχεται αύριο (11.00) στη 10η συνεδρίασή της, στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η «Επιτροπή για τη Μελέτη και Επίλυση θεμάτων που απασχολούν την Εκκλησία της Ελλάδος» (απόφαση Πρωθυπουργού Υ 332, ΦΕΚ 963Β’-24/5/2011).

Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχουν ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου ως πρόεδρος της Επιτροπής, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης και ο γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων Γιώργος Καλαντζής.

Εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα λάβουν μέρος ο αντιπρόεδρος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος, ο πρόεδρος της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών (Ε.Κ.Υ.Ο.) Μητροπολίτης Σάμου Ευσέβιος, ο αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Επίσκοπος Μεθώνης Κλήμης και ο ειδικός νομικός σύμβουλος της Εκκλησίας Θεόδωρος Παπαγεωργίου.

Όπως συμβαίνει στις συνεδριάσεις της Επιτροπής, θα συμμετάσχει και αντιπροσωπεία της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης.

Εμφανίσεις: 203936
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: