Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

orthodoxi alitheiaΚυκλοφορεί και αυτή την Τετάρτη στα περίπτερα όλης της χώρας, το νέο φύλλο της εβδομαδιαίας θρησκευτικής εφημερίδας «Ορθόδοξη Αλήθεια».

Η απλή έκδοση κοστίζει 1,5 ευρώ ενώ με την έκδοση των 3,9 ευρώ προσφέρονται 2 βιβλία από τη χριστιανική βιβλιοθήκη για να επιλέξετε.

Στο βασικό θέμα της εφημερίδας ξεχωρίζει η συνέντευξη του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειου Νικόπουλου με τίτλο: «Ολη η αλήθεια για τον χωρισμό Εκκλησίας – Κράτους».

Ο ανώτατος δικαστικός μιλάει για το επίμαχο ζήτημα, καθώς και για την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ σχετικά με τη διδασκαλία των Θρησκευτικών.

Διαβάστε επίσης για:

- Τον αρχιτέκτονα που από φοιτητής αφοσιώθηκε στην εξωτερική ιεραποστολή.

«Πήρα διπλώματα, παπλώματα αλλά τη χαρά στον Θεό τη βρήκα!» λέει σήμερα ο Νίκος Φουρνάρης, ο οποίος στο πλαίσιο της προσφοράς του συνεργάστηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. Αναστάσιο.

- Τον Ελληνα ράπτη του Σικάγου που έγινε παπάς στη Σπάρτη. Μετά από 40 χρόνια στην Αμερική ο π. Δημήτριος Γεωργαντώνης επέστρεψε στη γενέτειρά του και χειροτονήθηκε ιερέας από τον μητροπολίτη κ. Ευστάθιο.

- Την αγανάκτηση του μητροπολίτη Μαντινείας για τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Δώσαμε τη Μακεδονία και πήραμε μία γραβάτα, να την κάνουμε θηλιά!» δήλωσε ο Ιεράρχης κάνοντας λόγο για «εξαπάτηση».

- Το εκκλησάκι που έχτισε ιδιώτης στην Αλεξανδρούπολη προς τιμήν του Αγ. Παϊσίου. «Εφτιαξα τον ναό για όλα τα καλά που μου έκανε ο γέροντας» λέει ο ίδιος.

- Τον προστάτη των φυσικοθεραπευτών, τον Αγιο Θεράποντα.

Αρθρογράφοι σε αυτό το φύλλο είναι μεταξύ άλλων οι: π. Ανανίας Κουστένης, π. Χρυσόστομος Μαϊδώνης, π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, π. Ανδρέας Κονάνος, Κωνσταντίνος Χολέβας, κ.ά.

Εμφανίσεις: 300788
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: