Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

pr.kitrous

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Προληπτικά εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Κίτρους κ. Αγαθόνικος σήμερα τα ξημερώματα.

Ο Σεβασμιώτατος νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Romfea.gr παρουσίασε πρόβλημα στο αναπνευστικό και συμπτώματα ουρολοίμωξης.

Δεν διατρέχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο λόγω της μακροχρόνιας ταλαιπωρίας της υγείας του οι Ιατροί συνιστούν την παραμονή του στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Απολαμβάνει της φροντίδας του Νοσηλευτικού προσωπικού και των πνευματικών του τέκνων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος ευρισκόμενος για προσκυνηματικούς λόγους στο Άγιον Όρος πληροφορήθηκε το γεγονός από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, επικοινώνησε αμέσως με τους θεράποντες ιατρούς και ενημερώθηκε καταλλήλως.

Επιστρέφει δε στην Κατερίνη εσπευσμένα προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του προκατόχου του, αν και οι Ιατροί του δήλωσαν ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

Εμφανίσεις: 302290
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: