Γράφτηκε από τον/την ekefalonia.gr. Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

mesogaias kefalos 12

Με μια ομιλία που καθήλωσε το κοινό για μιάμιση ώρα περίπου, χθες το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος”, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ. Νικόλαος, ανέπτυξε τις σκέψεις του για τις σύγχρονες τεχνολογίες και το ρόλο της Εκκλησίας μπροστά σε έναν καινούριο κόσμο, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στην Κεφαλονιά.

Ο Σεβασμιότατος με λόγο απλό και καθαρό, χωρίς μεγαλοστομίες και προσπάθεια να εντυπωσιάσει, μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας για πολλά ζητήματα που απασχολούν την Εκκλησία και τον σύγχρονο άνθρωπο, αναφέρθηκε σε προσωπικές του εμπειρίες με νέους ανθρώπους, ενώ καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο κάθε ηλικίας που κατέκλυσε το δημοτικό θέατρο. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επικρατούσε απόλυτη ησυχία.

Το μόνο αρνητικό της βραδιάς, ήταν η “λαμπερή” απουσία πολιτικών προσώπων του νησιού, κάτι που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως… “Το παρών” έδωσαν μόνο ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Αντώνης Κατσιγιάννης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γεώργιος Κοκκόλης και η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Γιάννα Κουλουμπή.

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από την ομιλία του:

mesogaias kefalos 2

mesogaias kefalos 2

mesogaias kefalos 2

mesogaias kefalos 2

mesogaias kefalos 2

Εμφανίσεις: 301342
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: