Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

basket iaa 19

Μαρούσι | Δήμητρα Παναγοπούλου


Στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Δήμου Αμαρουσίου, παρόντος του εκπροσώπου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου, του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Πατούλη και πολλών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του προέδρου του ΠΣΑΤ κ Ιωάννη Θεοδωρακόπουλου, δημοσιογράφων, εκκλησιαστικών στελεχών διεξήχθη σήμερα, μετά την Κυριακάτικη Λειτουργία, αγώνας μπάσκετ, μεταξύ της Ομάδας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Μικτής Δημοσιογράφων, με στόχο τη συλλογή τροφίμων για τα συσσίτια της μη κυβερνητικής φιλανθρωπικής οργάνωσης της Εκκλησίας της Ελλάδος "ΑΠΟΣΤΟΛΗ".

Την πρωτοβουλία έλαβαν και διοργάνωσαν από κοινού η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" και η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, υπό την φιλοξενία του Δήμου Αμαρουσίου και τη δημοσιογραφική κάλυψη της ΕΡΤ και άλλων μέσων ενημέρωσης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης απένειμε στον Μακαριώτατο, την "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" και την Ομάδα Καλαθοσφαίρισης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και το φιλανθρωπικό τους έργο.

Την πλακέτα έλαβε εκ μέρους του Μακαριωτάτου ο εκπρόσωπός του στην εκδήλωση και Υπεύθυνος της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Δρ. Σεβαστιανός Ανδρεάδης, Διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Ο κ. Ανδρεάδης δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι ενισχύοντας τη ΜΚΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" και άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις και Ιδρύματα οι παίκτες νιώθουν πως "τιμούν τη φανέλα" της Ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Μικτή Ομάδα Δημοσιογράφων για τη συνεργασία και τον συναρπαστικό αγώνα.

Οι Δημοσιογράφοι "αυτή τη φορά δεν μίλησαν αλλά έτρεξαν και ίδρωσαν", είπε χαρακτηριστικά ένας θεατής εκ των υποστηρικτών της Μικτής Ομάδας.

O Μακαριώτατος ενημερώθηκε μετά το πέρας της εκδήλωσης για τα πλούσια αποτελέσματά της και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της.

basket iaa 1

basket iaa 1

basket iaa 1

basket iaa 1

basket iaa 1

basket iaa 1

basket iaa 1

basket iaa 1

basket iaa 1

basket iaa 1

basket iaa 1

basket iaa 1

basket iaa 1

basket iaa 1

basket iaa 1

basket iaa 1

basket iaa 1

basket iaa 1

Εμφανίσεις: 258330
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: