Γράφτηκε από τον/την Ευάγγελος Μπουγιώτης. Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

parekkl1

Την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου στην Ζόγκα Αργολίδος, τελέστηκε ο εσπερινός των Εγκαινίων παρεκκλησίου που είναι αφιερωμένο στους Αγίους Πορφύριο και Παίσιο.

Προηγήθηκε η υποδοχή των  Ιερών Λειψάνων και στη συνέχεια τελέσθηκε Μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου.

Την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018  στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου στην Ζόγκα Αργολίδος, τελέστηκε ο εσπερινός των Εγκαινίων  παρεκκλησίου που είναι αφιερωμένο στους Αγίους Πορφύριο και Παίσιο.

Προηγήθηκε η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων και στη συνέχεια τελέσθηκε  Μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου.

Ο μικρός αλλά περικαλλής Ναός βρίσκεται μέσα στο συγκρότημα του προσκυνηματικού Ναού Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου  που  βρίσκεται  στην περιοχή Ζόγκα Αργολίδας, περίπου 5χλμ από το Κεφαλάρι Άργους και 20 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο. 

Ο δημιουργός του συγκροτήματος, Ιερομόναχος π. Ιγνάτιος Γρηγοριάτης ο οποίος σε σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο την Αδελφότητα της Μονής καθώς και τους δωρητές που χωρίς αυτούς δεν θα είχε φτιαχτεί ο ναός των Αγίων.

p1

p1

p1

p1

p1

p1

p1

p1

p1

Εμφανίσεις: 300973
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: