Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

alitheia 1Αυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με μια μεγάλη προσφορά. Εξι C D από τους θησαυρούς της Ορθόδοξης υμνολογίας.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος ψάλει τον “Ακάθιστο Ύμνο”. Η κορυφαία ιστορική ακολουθία για την Υπεραγία Θεοτόκο, όπως ψάλλεται στους ιερούς ναούς. Μαζί ακόμα δύο συλλογές για να επιλέξετε.

Συνεχίζεται η μοναδική προσφορά της εφημερίδας, η οποία δίνει και αυτή την εβδομάδα στους αναγνώστες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν σπάνιες, ποιοτικές ιερές εικόνες με έκπτωση έως 55%, με τη χρήση ειδικού κουπονιού που υπάρχει στην πρώτη σελίδα.

Πρόκειται για μια μοναδική έκπτωση και προσφορά που όμοιά της δεν έχει ξαναυπάρξει σε εφημερίδα.

Η Εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει το άρθρο του π. Γεωργίου Μεταλληνού, ο οποίος όπως υποστηρίζει ο Αγώνας του 1821 ήταν πανεθνικός και υπέρ της ελευθερίας του Γένους!

“Δυστυχώς υπάρχουν ορισμένοι δέσμιοι της ιεδεολογίας τους που αρνούνται τον χαρακτήρα της ελληνικής επανάστασης” υπογραμμίζει.

Η “Ορθόδοξη Αλήθεια” μέσα από ρεπορτάζ της, αναδεικνύει το θαυμαστό γεγονός την ημέρα της εκδημίας του μακαριστού Μητροπολίτη Σύμης κυρού Χρυσοστόμου.

«Ένα κόκκινο τριαντάφυλλο φύτρωσε εκείνο το πρωινό στην αυλή του» λέει η καθηγήτρια που μένει σήμερα στο πατρικό του Ιεράρχη στην Ίμβρο

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Η Ενορία του Αγ. Νικολάου Αχαρνών παρέχει τον επιούσιο σε χιλιάδες πιστούς

*Έτοιμο το «Τάμα του Εθνους» στο Βουκουρέστι

*Ο Έλληνας δάσκαλος της Ελεν Κέλερ και των κωφών στις ΗΠΑ

*Οι θαλασσογραφίες του Κωνσταντίνου Βολανάκη

*Ιερέας κλείνει κάθε χρόνο ραντεβού με όσα ζευγάρια πάντρεψε!

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Ηρακλής Ρεράκης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α 

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα 6 CD κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes @ orthodoxialitheia.gr

Εμφανίσεις: 300443
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: