Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

aponomi bella

Ιωάννινα | Τηλέμαχος Παππάς


Σήμερα, Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των πτυχίων στους αποφοίτους της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς Ιωαννίνων.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, ενώ εκτός των καθηγητών και των φοιτητών της Ακαδημίας και των γονέων και φίλων των αποφοίτων παρευρέθηκαν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βελλάς Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Τραϊκάπης και ο Διευθυντής της Περιφερειακής Εκκλησιαστικής Εστίας Βελλάς Ιωαννίνων Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Μηττάκος.

Την τελετή άνοιξε η χορωδία της Ακαδημίας, η οποία απέδωσε εκκλησιαστικούς ύμνους και στη συνέχεια η Πρόεδρος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου της Ακαδημίας κα Μαρία Ράπτη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους.

Ακολούθησε η επίσημη προσφώνηση εκ μέρους των διδασκόντων από τον Επίκουρο καθηγητή κ. Γεώργιο Κουντούρη και μετά τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων των φοιτητών και των αποφοίτων το λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, ο οποίος απηύθυνε πατρικές ευχές και νουθεσίες.

Μετά την καθομολόγηση ο Σεβασμιώτατος επέδωσε τα πτυχία στους αποφοίτους των δύο Προγραμμάτων της Ακαδημίας των α) Ιερατικών Σπουδών και β) Εκκλησιαστικής Μουσικής και Ψαλτικής. Η όλη τελετή ολοκληρώθηκε με παράθεση μικρής δεξίωσης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 301807
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: