Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

ag.paraskeui.manis 10

Εταίρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας εξελέγη σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Γ΄ .

Συγκεκριμένα το Δ.Σ. της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας των Αρσακείων σχολείων κατόπιν προτάσεως του προέδρου Καθηγητού κ. Γεωργίου Μπαμπινιώτη, εξέλεξε παμψηφεί εταίρο της φιλεκπαιδευτικής τον Μητροπολίτη Μάνης Χρυσόστομο Γ με ψήφο στις γενικές συνελεύσεις τιμή υψηλή και εξαιρετική.

Το σκεπτικό της απόφασης συγκεκριμένα μεταξύ άλλων αναφέρει: "Η θεολογική και η γενικότερη μόρφωσή σας, η επαφή σας με τα νέα παιδιά μέσω των μαθητών των Αρσακείων σχολείων για πολλά χρόνια, η δύναμη του κήρυγματικού σας λόγου η οποία προϋποθέτει βαθιά γνώση της γλώσσας μας, η αφοσίωσή σας στο εκκλησιαστικό έργο και το πλήθος των δημοσιευμάτων σας, για καίρια θέματα της ορθοδόξου πίστης μας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση ότι έχετε πολλά να προσφέρετε στο ποίμνιό σας από την σημαίνουσα πλέον θέση του Αρχιερέως στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης".

Εμφανίσεις: 300253
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: