Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

protoselido orthodoxi 1Αυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με το βιβλίο “Μυρίπνοα Άνθη” του Αυγουστίνου Καντιώτη σε πρώτη έκδοση.

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα βιβλία του μακαριστού Μητροπολίτη, με διδακτικές ιστορίες από τους βίους των Αγίων μας.

Επίσης η εφημερίδα συνεχίζει την μοναδική προσφορά της που δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες της να αποκτήσουν σπάνιες, ποιοτικές ιερές εικόνες με έκπτωση έως 55%, με τη χρήση ειδικού κουπονιού που υπάρχει στην πρώτη σελίδα.

Πρόκειται για μια προσφορά που όμοιά της δεν έχει ξαναυπάρξει σε εφημερίδα.

H Ορθόδοξη Αλήθεια στο βασικό της θέμα αποκαλύπτει τους δόλιους σκοπούς του υπουργείου παιδείας, το οποίο έχει σκοπό να εξορίσει το Χριστό από τα σχολείο και επιδιώκει να δημιουργήσει παιδεία χωρίς θρησκευτική συνείδηση .

Πέρασαν εκατό χρόνια από το μαρτύριο της τσαρικής οικογένειας Ρομανών, που δολοφονήθηκε απ' τους μπολσεβίκους στις 17 Ιουλίου 1918.

Η Ορθόδοξη Αλήθεια κάνει μια ιστορική αναδρομή στη ζωή τους, μέσα από τη μελέτη της Αδελφότητας της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού Κύπρου.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Πρόκληση η υπόθεση «εκκλησάκι Προμπονά»

*Η Εκκλησία βελτιώνει τη Βικιπαίδεια

*Εκκλησιαστικό ίδρυμα Δίχτυ προστασίας για τα ορφανά, με οδηγό την Παναγία

*Ο ήρωας καλόγερος της Ηλειακής γης

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Ιάκωβος Κανάκης , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας , ο Ηρακλής Ρεράκης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α 

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes @ orthodoxialitheia.gr

Εμφανίσεις: 300486
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: