Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018

siroy1

Κείμενο: Romfea.gr


Την συμπαράστασή του στον Σεβ. Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο εξέφρασε το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Γήρατος Αναπηρίας και επικουρικών ταμείων Κυκλάδων.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κυκλάδων εκφράζει την έντονη δυσφορία του για όσα οι βουλευτές έπραξαν στην Βουλή κατά του ΠΙΙΕΤ και του προσώπου του Μητροπολίτη Σύρου μετά το συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

''Βλέπουμε ότι ο Μητροπολίτης μας δέχεται μία άδικη άνευ προηγουμένου επίθεση από τοπικούς παράγοντες της Τήνου κα τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συμμετοχή του ως ομιλητής στο Σύνταγμα εκπροσωπώντας την Εκκλησία της Ελλάδος'' τονίζει χαρακτηριστικά το σωματείο στην ανακοίνωσή του.

''Αιτία η αντίθεση του στην επίμαχη τροπολογία που η κυβέρνηση να επαναφέρει το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας Τήνου στο Κράτος'' προσθέτει το σωματείο.

''Τα προβλήματα των συνταξιούχων έχουν γίνει παγόβουνο και εμείς ξέρουμε ότι κοντά μας νύχτα και ημέρα είναι ο Μητροπολίτης μας κ. Δωρόθεος Β''' αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του σωματείου.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Σωματείου:

ika 1

Εμφανίσεις: 300967
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: