Γράφτηκε από τον/την xronos.gr. Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

madagascar

Έναν πρωτότυπο αγώνα τρεξίματος για έναν ακόμη πιο ...πρωτότυπο σκοπό, ετοιμάζει από νωρίς η Μητρόπολη Μαρωνείας-Κομοτηνής.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα αθλητικό-θρησκευτικό δρώμενο, σκοπός του οποίου είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την αναστήλωση της εκκλησίας Αγίας Βαρβάρας, η οποία και βρίσκεται ...στο νησί της Μαδαγασκάρης!

Το εν λόγω δρομικό κίνημα θα λάβει χώρα φέτος, ενταγμένο στο πρόγραμμα των Ελευθερίων της πόλης. Γι' αυτό μας ενημερώνει ο δημοτικός υπάλληλος και μέλος στην εσωτερική-εξωτερική αποστολή της ιεράς μητρόπολης Μαρωνείας-Κομοτηνής Μανώλης Γαλανάκης.

"Ο αγώνας θα έχει ως αφετηρία τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και ως τερματισμό της Ιερά Μονή Βαθυρρύακος Παναγίας Φανερωμένης, δηλαδή πρόκειται για μία διαδρομή 15 χιλιομέτρων", και συνεχίζει:

"Στόχος είναι να μαζευτούν χρήματα για την εσωτερική-εξωτερική ιεραποστολή. Πιο συγκεκριμένα, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν "για την αναστήλωση μιας εκκλησίας. Συγκεκριμένα, με μέριμνα της Μητρόπολης θα αναστηλωθεί μία παλιά εκκλησία, η Αγία Βαρβάρα, η οποία και βρίσκεται στο νησί της Μαδαγασκάρης. Εδώ και τρία χρόνια έχει ξεκινήσει αυτή η ιδέα και τώρα πήραμε την απόφαση για να συγκεντρώσουμε τα χρήματα για την αναστήλωση".

Αν θέλετε κι εσείς να συνδράμετε σε αυτό το πρωτότυπο εγχείρημα, ενώ παράλληλα θα γυμναστείτε ζώντας μία διαφορετική εμπειρία, τότε "φυλάξτε" την ημερομηνία Κυριακή 6 Μαΐου, οπότε και θα λάβει χώρα ο συγκεκριμένος αγώνας.

Εμφανίσεις: 292889
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: