Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» υποδέχεται τη Σαρακοστή με δύο μοναδικές προσφορές . Το “Σαρακοστιανό προσευχητάρι” ένα βιβλίο με τις ευχές και τις ακολουθίες των ημερών και δύο cd με την “ακολουθία των χαιρετισμών” από τον Πέτρο Γαϊτάνο.

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα aποκαλύπτει τι συζητήθηκε σε πρόσφατη σύσκεψη της ΔΙΣ με τους καθηγητές Θεολογίας σχετικά με το μάθημα των θρησκευτικών.

Έχει τελικά λόγο η Εκκλησία για τα Θρησκευτικά; «Λύση» η απόφαση του ΣτΕ όπου προσέφυγαν ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ και η ΠΕΘ. Αρμοδιότητα της Ιεράς Συνόδου να ασκεί έλεγχο. Τι λέει ο εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για το θέμα.

Η “Ορθόδοξη Αλήθεια” παρουσιάζει τις εικόνες πλήρους εγκατάλειψης του ιστορικού κτιρίου του ορφανοτροφείου της Πριγκήπου που προκαλούν θλίψη . Το αρχιτεκτονικό “μνημείο” από το 2010 περιήλθε στην ιδιοκτησία του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Προσφορά από... καρδιάς σε κοινωνικά ευπαθείς και ανήλικους κρατούμενους με πρωτοβουλία της Μονής Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου

*Παπάς αρμέγει πρόβατα

*Η ταλαντούχα παραπληγική αγιογράφος!

*Ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας μιλάει για την εσωστρέφεια και τον ιδιότυπο αυτισμό του θεάτρου σήμερα, τον φόβο Θεού και την πίστη, τις εκκλησιαστικές μορφές που τον έχουν επηρεάσει και την ανάγκη του αναχωρητισμού.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος,ο Κωνσταντίνος Χολέβας , ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με το βιβλίο και τα 2cd κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes @ orthodoxialitheia.gr

ORH 2102 001

Εμφανίσεις: 300657
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: