Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

belgio odiso2

Κείμενο: Romfea.gr


Την λύπη του για το γεγονός ότι στη δυτική Ευρώπη οι άνθρωποι απομακρύνονται από το χριστιανισμό, εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

"Εμείς ως εκπρόσωποι των Ορθοδόξων Εκκλησιών θα πρέπει να συνεργαζόμαστε μεταξύ μας, προκειμένου να μαρτυρούμε τον Χριστό στον κόσμο, γιατί οι άνθρωποι ιδιαίτερα σήμερα στην Δυτική Ευρώπη ζουν σαν να μην υπάρχει ο Θεός" δήλωσε ο Μητροπολίτης Βελγίου κατά τη διάρκεια την συνάντησης που είχε με τον Μητροπολίτη Οδησσού κ. Αγάθαγγελο.

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Βελγίου στον κόσμο "υπάρχει μία Ορθόδοξη Εκκλησία που ιδρύθηκε από τον Ιησού Χριστό και γι΄ αυτό πρέπει να ξεπεράσουμε όλες τις διαφορές, για να πετύχουμε τον κύριο στόχο που είναι η μαρτυρία της αλήθειας".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μητροπολίτης Οδησσού κ. Αγαθάγγελος, εξέφρασε την ικανοποίησή του, για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο οποίος "στηρίζει σταθερά τις θέσεις της κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, και κράτα αποστάσεις από την διάσπαση στην χώρα."

belgio odiso

belgio odiso

belgio odiso

belgio odiso

Εμφανίσεις: 300457
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: