Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

protoselido 1Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με δύο βιβλία από τη χριστιανική βιβλιοθήκη για να επιλέξετε.

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει το ξεκάθαρο “όχι” των ιεραρχών της βόρειας Ελλάδας στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

«Στην ιστορική αυτή συγκυρία οφείλουμε ως έθνος να φανούμε συνετοί και ανδρείοι, και να μη διαπράξουμε ιστορικό έγκλημα. Είναι αναγκαίο να δείξουμε προσοχή, σοβαρότητα και ενότητα», τονίζουν μεταξύ άλλων αποκλειστικά στην Ορθόδοξη Αλήθεια .

Ο Καθηγητής Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ κ. Μιχαήλ Τρίτος, γράφει για τα 10 χρόνια από την εκδημία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.

“Υπήρξε σπάνια εκκλησιαστική προσωπικότητα. Διακρίθηκε για το ανεπίληποτο ήθος , την άριστη επιστημονική του κατάρτιση, τη συγκινητική ευαισθησία σε θέματα ειρήνης. Ο πλέον λειτουργικός αρχιεπίσκοπος του τελευταίου αιώνα” σημειώνει και υπενθυμίζει την προφητική επιστολή που είχε στείλει στις 17/11/2004 προς τους αρχηγούς ευρωπαϊκών κρατών και τους προκαθημένους Εκκλησιών, όπου εξέφραζε την μεγάλη του αγωνία για το ζήτημα της Μακεδονίας.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Επιστολή διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΠΘ έστειλε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου για το μάθημα των θρησκευτικών. «Έγκλημα η εξίσωση του Χριστούμε τον Βούδα», τονίζει.

* Αναστηλώνουν τη μονή του Γεωργίου Καραϊσκάκη

* Η Ειρήνη Μερκούρη εξομολογείται πως με τη βοήθεια του Θεού ξεπέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και μιλά για το θαύμα που έζησε.

* Ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Χρήστος Δημόπουλος μιλά για την απόφασή του να γράψει βιβλίο για την “Κιβωτό του κόσμου”.

* Μελωδίες μέσα από κουτιά παπουτσιών

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Ηρακλής Ρεράκης , ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα δύο βιβλία κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes @ orthodoxialitheia.gr

 

Εμφανίσεις: 300156
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: