Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018

L1260518

Κείμενο: Romfea.gr


Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’, οι Εφημέριοι της Ιεράς Νήσου Τήνου με επικεφαλής τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό συμμετείχαν ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε για 33η φορά ο Δήμος Τήνου εις μνήμην Νικολάου Ελ. Κορνάρου, τ. Δημάρχου Τήνου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος προέτρεψε τους Εφημερίους και τους ευσεβείς Χριστιανούς να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την Αιμοδοσία, η οποία σώζει ζωές.

Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες για τους ασθενείς αδελφούς μας ώστε να μπορέσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Ο καθένας μπορεί να δώσει λίγο από το χρόνο του για να προσφέρει αίμα, χαρίζοντας ζωή στους συνανθρώπους του ωφελώντας και τον ίδιο τον οργανισμό του.

Προσφέροντας αίμα μιμούμαστε τον ίδιο τον Κύριο, ο οποίος προσέφερε το τίμιο Αίμα Του πάνω στο Σταυρό, ώστε να σωζόμαστε όλοι οι άνθρωποι. Ακολουθούμε το παράδειγμα όλων ανεξαιρέτως των Αγίων μας, οι οποίοι απέδειξαν την προς Θεόν πίστη και αγάπη τους μέσω της προσφοράς και της θυσίας για τους άλλους ανθρώπους.

Η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» πραγματοποιήθηκε επί τριήμερον Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 12-14 Ιανουαρίου τόσο στο Κέντρο Υγείας Τήνου όσο και στις τοπικές Κοινότητες Στενής και Κώμης, με συντονίστριες την κ. Ιουλία Δελατόλα εκ μέρους του Δήμου Τήνου και την κ. Βαλεντίνα Γαβριελάτου Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Τήνου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος ευχαρίστησε τους Εφημερίους και τους ευσεβείς Χριστιανούς και ευχήθηκε στον Δήμαρχο Τήνου, στη Διοίκηση του Κέντρου Υγείας Τήνου καθώς και στο Κλιμάκιο Αιμοδοσίας για την ευόδωση και επιτυχία των στόχων τους.

Εμφανίσεις: 290937
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: