Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

peiraios 1

Επιμέλεια: Romfea.gr


Στην εκπομή "Επί του πιεστηρίου" μίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος αναφέρθηκε στον Οικουμενικό Πατριάρχη, στους διαλόγους, στο Πρωτείο και σε πολλά θέματα που αφορούν την Ορθοδοξία.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρομενος στο πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχη, μεταξύ άλλων τόνισε: "Οφείλω την Αρχιερωσύνη και Επισκοποιησή μου, στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο τον οποίο αγαπώ, σέβομαι και εκτιμώ. Έχω μια πολύ θερμή σχέση μαζί του, και προσφάτως μου έστειλε ευχές για την εορτή μου. Επίσης, σέβομαι την τραγική του κατάσταση που βιώνει στην μαρτυρική Κωνσταντινούπολη."

"Έχω όμως αρθρώσει αντιαιρετικό λόγο κατά την άποψή μου, αλλά και άλλων αδελφών κατά της ακρίτου και χωρίς αποτέλεσμα επικοινωνίας με τους ετεροδόξους, την στιγμή που εκείνοι εμμένουν σκληρά και με προκλητική αυθάδεια στις κακοδοξίες τους" ανέφερε σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Πειραιώς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

Εμφανίσεις: 222382
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: