Γράφτηκε από τον/την Ευάγγελος Μπουγιώτης. Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

koutsopodi1

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος στα πλαίσια των επισκέψεων του στα Σχολεία του νομού Αργολίδος, επισκέφτηκε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 το Γυμνάσιο Κουτσοποδίου.

Ο Μητροπολίτης μίλησε με τους καθηγητές και τα παιδιά του σχολείου και μοίρασε σε όλους το καινούργιο του βιβλίο ''Τα παιδιά θέλουν Λιακάδα'' των εκδόσεων Επιστροφή της Μητροπόλεως Αργολίδος.

Το βιβλίο Τα παιδιά θέλουν Λιακάδα δεν είναι μια πλήρης βιογραφία της ζωής του του Αγίου Παισίου. Είναι ένα σκιαγράφημα της ζωής του, που επικεντρώνεται κυρίως σ' αυτά που αφορούν περισσότερο τα νέα παιδιά.

Πολλές διηγήσεις και περιστατικά τα ακούσαμε και τα είδαμε κι εμείς οι ίδιοι, αλλά και πολλά νέα παιδιά που σε διάφορες περιόδους τον επισκεπτόμασταν.

Πιστεύω πως θα βοηθήσει και σας να πλησιάσετε και να γνωρίσετε την εκπληκτική αυτή μορφή από μια άλλη οπτική, μακριά από διαστρεβλώσεις και παραμορφώσεις, που κάποιοι επιχειρούν για εμπορικούς ή άλλους λόγους, τόνισε ο Μητροπολίτης Αργολίδος στα παιδία του Σχολείου.

Εύχομαι ολόψυχα η αγιασμένη αυτή μορφή και η θαυμαστή ζωή του Αγίου Παισίου να εμπνεύσει και τις δικές σας καρδιές".

koutsopodi2

koutsopodi2

Εμφανίσεις: 300975
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: