Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

logo black

Το κορυφαίο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr συνεχίζει να πρωτοπορεί φέρνοντας σύντομα στις οθόνες των υπολογιστών, των tablets και των έξυπνων τηλεφώνων ένα πλήρες εκκλησιαστικό τηλεοπτικό κανάλι!

Το πρώτο σε επισκεψιμότητα Ορθόδοξο Εκκλησιαστικό Site με συνεχή ροή ειδήσεων, αποκαλύψεις και στήλες που αποκαλύπτουν τα παρασκήνια και τις ζυμώσεις στα εκκλησιαστικά πράγματα, θα προσφέρει σύντομα στους επισκέπτες του ένα οργανωμένο τηλεοπτικό web κανάλι.

Πλούσιο τηλεοπτικό υλικό σε υψηλή ποιότητα ευκρίνειας και ήχου, από εκκλησιαστικές τελετές, εκδηλώσεις και γεγονότα που αφορούν την Ορθοδοξία σε όλο τον κόσμο θα περιλαμβάνονται στο on demand πρόγραμμα του RomfeaTV.

Επιπλέον το RomfeaTV θα φιλοξενεί καλύπτοντας σε ζωντανή μετάδοση ενδιαφέρουσες τελετές και εκδηλώσεις από Ιερές Μητροπόλεις και Ιερούς Ναούς σε όλη τη χώρα.

Μείνετε συντονισμένοι στη Romfea.gr. Έρχεται σύντομα η RomfeaTV.

Όσοι επιθυμούν τηλεοπτική κάλυψη ενός εκκλησιαστικού γεγονότος, βιβλιοπαρουσιάσεις, συνέδρια μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6937 382250 (Υπέυθυνη Δήμητρα Παναγοπούλου)

Εμφανίσεις: 303908
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: