Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017

rizarios 1

Με τη δέουσα λαμπρότητα και την παρουσία εκπροσώπων του πολυμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, των διδασκόντων, των διδασκομένων και λοιπών πιστών εορτάσθηκε η σεπτή μνήμη του Αγίου ενδόξου Πατρός ημών Νεκτάριου Επισκόπου Πενταπόλεως, του θαυματουργού, στον ευρισκόμενο εντός της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής Χαλανδρίου περικαλλή Ιερό Ναό.

Ο εκ των διδασκόντων της Σχολής, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διαυλείας κ. Αλέξιος, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή Κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και άλλων Μητροπόλεων, ενώ τα ιερά αναλογία διακόνησαν άριστα υπό την καθοδήγηση των μουσικών διδασκάλων τους οι σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής.

Επιλέγων, ο Σεβασμιώτατος μετέφερε προς το εκκλησίασμα και ιδιαιτέρως στους μαθητές της Σχολής την πατρική ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ευχόμενος η ζωή του Αγίου Νεκταρίου να αποτελεί φωτεινό οδοδείκτη στην απόκτηση εκείνων των αρετών, που καθιστούν κάθε άνθρωπο φίλο γνήσιο του Χριστού και των συνανθρώπων μας, των αδελφών Του, των "ελαχίστων".

rizarios 2

rizarios 2

rizarios 2

Εμφανίσεις: 301482
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: