Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

doxologia kefalonia 52

Κεφαλονιά | Τηλέμαχος Παππάς


Δοξολογία με αφορμή τον χθεσινό εορτασμό του Προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου τελέστηκε σήμερα, Σάββατο 21 Οκτωβρίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Αργοστολίου.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε στην σημασία των συμβόλων στην ζωή της κοινωνίας και στον Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιο Αρτέμιο.

''Όσο στην αρχαία εποχή όσο και στην σύγχρονη το σύμβολο και τα σύμβολα δεν έχουν χάσει ούτε έχει μειωθεί η προσφορά τους. Και σήμερα πολλά νέα σύμβολα εφευρίσκονται για να περιγράψουν αυτό που άνθρωπος θέλει'' ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δημήτριος.

''Η Εκκλησία προσπάθεια τα σύμβολα και της αρχαίας κοινωνίας αλλά και ότι η ίδια μέσω του Ευαγγελίου κατέθεσε στο να βιώνει ο άνθρωπος να τα κρατήσει πάντοτε στο δικό τους προορισμό και να συμβάλλουν ούτως ώστε η ζωή του ανθρώπου και των κοινωνιών να είναι πάντοτε Χριστοκεντρική και πάντοτε να καλλιεργεί την αγάπη, συνεργασία και τον πολιτισμό'' τόνισε σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας.

Να αναφερθεί ότι στην Δοξολογία παρέστησαν οι τοπικές αρχές, η αστυνομική διεύθυνση Κεφαλονίας και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Διοικητή της Αστυνομίας, τους αξιωματικούς και τα μέλη της Δυνάμης του Αστυνομικού Τμήματος για όσα προσφέρουν καθημερινά στην τοπική κοινωνία και τους πολίτες της.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑΣ

Εμφανίσεις: 277754
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: