Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

protoselido 1Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με ένα μοναδικό εκδοτικό ντοκουμέντο: “Η ιστορία της Παλαιάς Διαθήκης του 1925” σε καλλιτεχνική σκληρόδετη έκδοση.

Το θρυλικό βιβλίο των θρησκευτικών που διδασκόταν στα σχολεία επί χρόνια. Η Ορθόδοξη Αλήθεια εκδίδει και πάλι τα αυθεντικά σχολικά θρησκευτικά που μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ορθοδόξων Ελλήνων, ως «απάντηση» στη σημερινή ισοπέδωση του μαθήματος.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα φιλοξενεί δηλώσεις επτά ιεραρχών οι οποίοι λένε «ΟΧΙ» στον νόμο-έκτρωμα για την αλλαγή φύλου και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Κάνουν λόγο για απαράδεκτες προχειρότητες, ενώ ο μητροπολίτης Ιερισσού κ. Θεόκλητος προτείνει ακόμα και δημοψήφισμα! «Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στον τόπο μας;» αναρωτιούνται.

Επίσης η Ορθόδοξη Αλήθεια αποκαλύπτει τα “μαθηματικά” της Ιεραρχίας και τη μυστική συμφωνία που οδήγησε στην εκλογή του νέου Μητροπολίτη Φιλίππων.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* 45χρονος ενδοκρινολόγος χειροτονήθηκε ιερέας και πλέον είναι άμισθος κληρικός στην Καστοριά.

* Ο διακεκριμένος καθηγητής Παθολογίας Γιώργος Ναούμ μιλά για τα παιδικά του χρόνια, τα αξέχαστα περιστατικά στην αρχή της καριέρας του και το θαύμα που έσωσε τον γιο του.

* Σε σχολείο της Σουηδίας απαγόρευσαν σε νήπια να προσεύχονται, αντί για τον Θεό, ευχαριστούν τον ήλιο και τη βροχή!

* Ο μουσικός Νίκος Γιαννάτος, μπασίστας των Πυξ Λαξ, μιλά για την πίστη, τις επισκέψεις του στο Άγιον Όρος, τον πνευματικό του και τη σχέση του ροκ με τις αξίες της Ορθοδοξίας.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Χρυσόστομος Μαϊδώνης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Ηρακλής Ρεράκης, ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,9 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes @ orthodoxialitheia.gr

Εμφανίσεις: 287400
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: