Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017

orthodoxi alitheia 1Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με μια μοναδική προσφορά σε πρώτη έκδοση.

Τρία συλλεκτικά cd με τον γενικό τίτλο “Αγιορείτικη κατάνυξη” που περιλαμβάνουν σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα με ψαλμωδίες από όλες τις μονές του Αγίου Όρους.

Πρόκειται για για σημαντική συλλογή που μεταφέρει το «πνεύμα» του Αγίου Όρους σε κάθε σπίτι.

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα παρουσιάζει την εκ βαθέων εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για τη δύναμη της πίστης και της προσευχής, για τη συγχώρηση, τη γνωριμία του με τον Αγιο Παΐσιο και τον πνευματικό του.

«Τότε κατάλαβα ότι δεν άντεχα να ζω χωρίς τον Χριστό» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Η “Ορθόδοξη Αλήθεια” αποκαλύπτει γιατί οι Αγιορείτες έκλεισαν την πόρτα στον Αλέξη Τσίπρα.

Οι μαύρες σημαίες, το σαφές μήνυμα, η σκληρή γλώσσα του Ηγουμένου της Μονής Δοχειαρίου και η επιστολή διαμαρτυρίας από τη Μονή Ξηροποτάμου.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

Όλα τα νέα για τις εκλογές της Ιεραρχίας και το πλούσιο παρασκήνιο

Ένα μοναδικό ιστορικό αφιέρωμα με όλες τις «οικογενειακές» φωτογραφίες από τις τελευταίες 22 συνοδικές περιόδους της Εκκλησίας της Ελλάδος σε έξι σελίδες

Ο θεολόγος σεφ Γιώργος Γκάτσος σερβίρει έχοντας προστάτη έναν Αγιο!

Πεύκο μεγαλώνει στο Ιερό εκκλησίας

Γιατί «παγώνουν» οι εργασίες για τη συντήρης της ιστορικής Νέας Μονής Χίου καθώς δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των εργαζομένων.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με τα 3cd κοστίζει 3,9 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes @ orthodoxialitheia.gr

Εμφανίσεις: 301266
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: