Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

protoselido 1Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με δυο βιβλία από την Χριστιανική βιβλιοθήκη για να επιλέξουν οι αναγνώστες.

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τις αλλαγές για τη μετεξέλιξη των Ιερατικών Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας σε Κέντρα Ιερατικής Μαθητείας καθώς το τοπίο παραμένει ακόμα θολό.

«Παγώνουν» οι φετινές εγγραφές, υπό καθεστώς... ομηρίας οι ήδη φοιτώντες, κραυγή αγωνίας των εκπαιδευτικών, που φοβούνται οριστικό λουκέτο. Ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι!

Η εφημερίδα επίσης, σε ένα άρθρο που αναμένεται να συζητηθεί, αναρωτιέται ποιος διοικεί τελικά την Εκκλησία με αφορμή τη δημόσια υπόδειξη του Αρχιεπισκόπου για τους υποψηφίους που υποστηρίζει στις επικείμενες εκλογές της Ιεραρχίας.

Επίσης ο Κώστας Κουκοδήμος, εξομολογείται στην “Ορθόδοξη Αλήθεια” το συγκλονιστικό θαύμα που βίωσε.

Ο Αγ. Νήφωνας με παρέμβασή του τον έσωσε όταν ήταν στην Εντατική, ενώ αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη όταν γεννήθηκε ο γιος του.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

- Η μητέρα του παλιού διάκου του Χριστόδουλου απαντά με οργή στον Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο

- Πάνω από 3.500 άτομα ζήτησαν στήριξη στον αγώνα κατά των ουσιών από το Κέντρο Πρόληψης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών .

- Λειτουργία στο ναό του Αγ. Νικολάου Ασπραγγέλων στο Ζαγόρι Ιωαννίνων, που έκαψαν οι ναζί μετά από 79 χρόνια

- Μια δασκάλα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη

- Ηλεκτρονικός αποφάσισε να γίνει μοναχός

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Ηρακλής Ρεράκης , ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με τα δύο βιβλία κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes @ orthodoxialitheia.gr

Εμφανίσεις: 301478
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: