Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Εκτάκτως την Πέμπτη 17 Αυγούστου κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα η «Ορθόδοξη Αλήθεια» και προσφέρει το βιβλίο “Θαυματουργικές φανερώσεις της Παναγίας” και μαζί 2 cd με τον “Παρακλητικό Κανόνα στην Υπεραγία Θεοτόκο”, του Πέτρου Γαϊτάνου.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα, προβάλει την οικογένεια που έχτισε εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου σε περιοχή της Καρύστου μόλις μέσα σε πέντε μήνες.

«Κάθε εμπόδιο που μας παρουσιαζόταν δεν διαρκούσε πάνω από μία ημέρα. Λες και ο γέροντας το επιθυμούσε τόσο πολύ» λέει στην εφημερίδα η κυρία Μαγκανιάρη.

Η “Ορθόδοξη Αλήθεια” αναφέρεται επίσης στις απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και τις σχολιάζει, ενώ μέσα από ένα εκτενές ρεπορτάζ, αναδεικνύει τις άπειρες ονομασίες της Μεγαλόχαρης που ακούγονται από το ένα άκρο της Ελλάδας έως το άλλο.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Κορίνθου Παντελεήμων σε πόνημά του καταγράφει ότι συνολικά φτάνουν τις 23.564!

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

• Ήθη και έθιμα της Θεοτόκου στα νησιά του Ιονίου

• Αυγουστιάτικο οδοιπορικό στα ιστορικά εκκλησάκια του κέντρου των Αθηνών

• Η μονή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Αιγείρας που βοήθησε οικονομικά πολλούς αγωνιστές του 1821

• Η Μεγάλη Παναγιά στη Θήβα, ένα διαχρονικό μουσείο

• Ο διακό-Διονύσης “Φιρφιρής” το χαρισματικό «αηδόνι» του Αγίου Όρους

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Ηρακλής Ρεράκης, ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο και τα 2 cd κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes @ orthodoxialitheia.gr

riz 1

Εμφανίσεις: 300923
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: