Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με τρία βιβλία για να επιλέξετε και να συμπληρώσετε την χριστιανική βιβλιοθήκη σας .

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα παρουσιάζει το απόλυτο φιάσκο στο οποίο εξελίχθηκε η δήθεν επιστημονική εκδήλωση αθέων που διοργανώθηκε στο Πάντειο, παρουσία και του Νίκου Φίλη στην πρώτη σειρά των επισήμων.

Ο γνωστός πολέμιος της εκκλησίας από την εποχή των ταυτοτήτων Μιχάλης Σταθόπουλος δεν δίστασε να... θίξει ακόμα και το άβατο του Αγ. Όρους. «Σας λυπάμαι για την πλάνη σας» είπε ο π. Ιωάννης Διώτης, ο μοναδικός ιερέας που παρευρισκόταν στην εκδήλωση.

Ο πρώην πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών Νικόλαος Μέρτζος, μιλά στην “Ορθόδοξη Αλήθεια” για τη ρευστή κατάσταση στη γείτονα και εξηγεί γιατί δεν είναι δύσκολη η εξεύρεση συμφωνίας για το όνομα. «Στα Σκόπια γίνεται χαμός, στην Ελλάδα δεν ασχολείται κανείς» , λέει χαρακτηριστικά .

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Τι αλλάζει στο Ασφαλιστικό των κληρικών .Τι λέει ο αντιπρόεδρος του ΙΣΚΕ για τους άμισθους ιερείς, που δεν δικαιούνται σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

*Ο Λιβανέζος ξυλουργός που έγινε μοναχός, π. Ισαάκ Αττάλα που εγκαταβίωσε στον Άθωνα 20 χρόνια και ήξερε τον Άγιο Παΐσιο

*Όταν οι Σοβιετικοί πυρήνες αθέων έφτιαξαν τάγματα κατά χριστιανών διεξάγοντας συστηματικά αντιθρησκευτική προπαγάνδα σε σχολεία, χωριά και χώρους εργασίας.

*Ένα «ιερό» γραφείο ευρέσεως εργασίας υπάρχει στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Ηρακλής Ρεράκης , ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ ενώ μαζί με τα τρια βιβλία κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

protoselido14-3-1

Εμφανίσεις: 301202
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: