Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017

paiaonias-goumenissis-1

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος


Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 έλαβε χώρα η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση βράβευσης "Έργων Διάκρισις Παιονία 2017" διακεκριμένων προσώπων, Συλλόγων και Επιχειρήσεων του Δήμου Παιονίας που με την πράξη τους και την πρακτική τους έκαναν γνωστό το Δήμο πέρα από τα στενά διοικητικά του όρια αλλά και πέρα από τα όρια της πατρίδος μας.

Στη φετινή εκδήλωση τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Χρήστο Γκουντενούδη πρώτος εκ των προσωπικοτήτων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριος για την συμπλήρωση 25 ετών από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως και την προσφορά της στην ακριτική περιοχή όσο και για το πολυσχιδές έργο που επιτελεί ο ίδιος καθημερινά ώστε να ελαφρύνει τις ψυχές των συνανθρώπων μας.

25 χρόνια αρχιερατείας στην ιστορική Γουμένισσα και στην ευρύτερη περιοχή με κόπους και μόχθους για τους ευλαβείς πιστούς και με έργα και ποικίλες δράσεις που είναι ορατά πλέον από τον καθένα.

Μεγαλύτερο έργο εξ αυτών η εκ βάθρων αναστήλωση και ανακαίνιση του ιστορικού Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου που αποτελεί μνημείο για την Μακεδονία.

paiaonias-goumenissis-2

Εμφανίσεις: 301487
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: